Tarieven

Mijn opleiding tot VoetreflexPlus™ Therapeut heb ik afgerond. Vanaf 16 november 2020 ben ik geregistreerd bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).  Op een klacht gerichte behandelingen kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering van uw ziektekostenverzekering. Kijk hiervoor in het vergoedingenoverzicht van uw eigen ziektekostenverzekering.

U kunt kiezen uit:

  • Behandeling van een klacht of probleem: de eerste keer starten we met een uitgebreid intakegesprek, voetdiagnostiek en aansluitend een korte ontspannende voetreflexmassage. (Als u aanvullend verzekerd bent, kunnen deze behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden).
  • Losse uitgebreide ontspanningsmassage van 60 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)
  • Losse uitgebreide onderhoudsmassage van 75 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)
  • Babyreflexologie – behandeling klacht en/of uitleg hoe je zelf de babyvoetjes kunt masseren – hiervoor kom ik bij jou/jullie thuis
  • Zwangerschapsreflexologie – Korte behandelingen zijn mogelijk en soms zelfs gewenst. Het tarief is dan afhankelijk van de behandeltijd.

 

Behandeling

 

Per 1 juli 2020

 

 

Losse onderhoudsbehandeling 60-75 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)

 

 

€ 40,00

Uitgebreide Voetreflex Ontspanningsmassage 60 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)

 

€ 35,00

1e Behandeling: Intakegesprek met korte Voetreflex ontspanningsmassage

Zwangerschap: Een intake is minder uitgebreid en er vindt bij de intake ook een korte (op de klacht afgestemde) behandeling plaats. Indien van toepassing wordt dan de benodigde behandelingstijd berekend.  

 

€ 60,00

Vervolg behandelingen:

Op de klacht afgestemde VoetreflexPlus massages

Zwangerschap: Korte behandelingen zijn mogelijk en soms zelfs gewenst tijdens de zwangerschap. Het tarief wordt dan aangepast 

€ 50,00

Babyreflexologie – 2 consulten aan huis

 

€ 95,00

 


Indien u een afspraak niet nakomt, of binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt, worden de kosten voor het consult gewoon in rekening gebracht. Dit gebeurt altijd in overleg.