Tarieven

Mijn opleiding tot VoetreflexPlus™ Therapeut heb ik afgerond. Het is de bedoeling dat ik per 7 november 2020 toegelaten word als licentielid bij de beroepsvereniging voor Reflexologen (VNRT). Vanaf dat moment kunnen op een klacht gerichte behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden uit de aanvullende verzekering van uw ziektekostenverzekering. Kijk hiervoor in het vergoedingenoverzicht van uw eigen ziektekostenverzekering.

U kunt kiezen uit:

  • Behandeling van een klacht of probleem: de eerste keer starten we met een uitgebreid intakegesprek en aansluitend een korte ontspannende voetreflexmassage. (Als u aanvullend verzekerd bent, kunnen deze behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden vanaf 7 november 2020)
  • Losse uitgebreide ontspanningsmassage van 60 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)
  • Losse uitgebreide onderhoudsmassage van 75 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)
  • Babyreflexologie

 

Behandeling

 

Per 1 juli 2020

 

 

Losse onderhoudsbehandeling 60-75 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)

 

 

€ 40,00

Uitgebreide Voetreflex Ontspanningsmassage 60 minuten (inclusief voetenbadje en kopje thee)

 

€ 35,00

1e Behandeling: Intakegesprek met korte Voetreflex ontspanningsmassage

 

€ 60,00

Vervolg behandelingen:

Op de klacht afgestemde VoetreflexPlus massages

 

€ 50,00

Babyreflexologie

€ 50,00

 


Indien u een afspraak niet nakomt, of binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt, worden de kosten voor het consult gewoon in rekening gebracht. Dit gebeurt altijd in overleg.

I
k ben aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten). Vanaf november 2020, kan de nota bij uw aanvullende ziektekostenverzekering ingediend worden om (gedeeltelijk) vergoed te worden.