Logo

Welkom bij Voetreflex Akersloot.

Ik ben Rinske van der Eng en Voetreflex Akersloot is mijn praktijk voor Voetreflexzone Therapie, (VoetreflexPlus) gevestigd aan de Frans Halslaan in Akersloot. In mijn praktijk pas ik verschillende Voetreflex behandelingen toe.

De massageruimte in mijn praktijk Voetreflex Akersloot is op de eerste etage, die alleen via de trap bereikbaar is. Bent u slecht ter been, dan kunt u contact met mij opnemen om te overleggen of ik u op een andere locatie kan behandelen.

In mijn praktijk Voetreflex Akersloot richt ik mij op het behandelen van verschillende klachten bij volwassenen, zwangeren en baby’s. De VoetreflexPlus behandelingen pas ik aan op de klacht die u ervaart. Een krachtigere fysieke massage op de voeten en onderbenen, waarbij ook Triggerpoints meegenomen worden, of een zachte Energetische massage, die met aanraking kan zijn, maar ook in de aura (het energetisch veld om het lichaam). Regelmatig volg ik bijscholingen om de technieken en inzichten in de diverse behandelmethoden uit te breiden. Bij de eerste afspraak neem ik een uitgebreide anamnese af. Vervolgens maak ik een behandelplan voor de behandeling, waarbij ik een combinatie maak van verschillende massagetechnieken. Ook kunt u voor een uitgebreide ontspanningsmassage (op de voeten en onderbenen) bij mij een afspraak maken.

Tot juli 2017 heb ik in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Vanaf 1977 in het ziekenhuis (MCA en ZMC) als medisch secretaresse, A-Verpleegkundige en doktersassistente. Vanaf 2002 heb ik als doktersassistente  en praktijkondersteuner Somatiek in de huisartsenpraktijk gewerkt.

In 2017 ben ik gestart met de HBO-opleiding tot VoetreflexPlus™ Therapeut bij Total Health Academy (www.totathealth.eu). In 2020 ben ik geslaagd als therapeut. Tevens heb ik in 2020 de opleiding Medische Basis Kennis (MBK) voltooid, zodat ik als therapeut aangesloten kan zijn bij de beroepsvereniging VNRT en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Klanten die een aanvullende verzekering hebben bij hun ziektekostenverzekering kunnen een behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen.

U bent van harte welkom in mijn praktijk Voetreflex Akersloot.

Scroll naar boven