Over Voetreflex Akersloot

Welkom bij Voetreflex  Akersloot.

Ik ben Rinske van der Eng en Voetreflex Akersloot is mijn praktijk voor Voetreflexzone Therapie, gevestigd aan de Frans Halslaan in Akersloot. In mijn praktijk pas ik verschillende Voetreflex behandelingen toe welke je terug kunt vinden onder het kopje behandelingen.

De massageruimte in mijn praktijk Voetreflex Akersloot is op de eerste etage, die alleen via de trap bereikbaar is. Bent u slecht ter been, dan kunt u contact met mij opnemen om te overleggen of ik u op een andere locatie kan behandelen.

In mijn praktijk Voetreflex Akersloot richt ik mij op het behandelen van verschillende klachten. Ook kunt u voor een uitgebreide ontspanningsmassage (op de voeten en onderbenen) en voor een onderhoudsbehandeling bij mij een afspraak maken.

Tot juli 2017 heb ik in de gezondheidszorg gewerkt. Vanaf 1977 in het ziekenhuis (MCA en ZMC) als medisch secretaresse, A-Verpleegkundige en doktersassistente. Vanaf 2002 heb ik als doktersassistente  en praktijkondersteuner Somatiek in de huisartsenpraktijk gewerkt.

Vanaf september 2017  heb ik bij Total Health Academy (www.totathealth.eu) de 3-jarige opleiding tot VoetreflexPlus™ Therapeut gevolgd en in september 2020 ben ik hiervoor geslaagd. In het laatste jaar heb ik de opleiding Medische Basiskennis gevolgd, zodat ik me als licentielid kan inschrijven bij mijn beroepsvereniging. Klanten die een aanvullende verzekering hebben bij hun ziektekostenverzekering kunnen waarschijnlijk vanaf 7 november 2020 een op een klacht afgestemde behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen.

U bent van harte welkom in mijn praktijk Voetreflex Akersloot.