Over Voetreflex Akersloot

Welkom bij Voetreflex  Akersloot.

Ik ben Rinske van der Eng en Voetreflex Akersloot is mijn praktijk voor Voetreflexzone Therapie, gevestigd aan de Frans Halslaan in Akersloot. In mijn praktijk pas ik verschillende Voetreflex behandelingen toe welke je terug kunt vinden onder het kopje behandelingen.

De massageruimte in mijn praktijk Voetreflex Akersloot is op de eerste etage, die alleen via de trap bereikbaar is. Bent u slecht ter been, dan kunt u contact met mij opnemen om te overleggen of ik u op een andere locatie kan behandelen.

In mijn praktijk Voetreflex Akersloot richt ik mij op het behandelen van verschillende klachten. Ook kunt u voor een uitgebreide ontspanningsmassage (op de voeten en onderbenen) en voor een onderhoudsbehandeling bij mij een afspraak maken.

Tot juli 2017 heb ik in de gezondheidszorg gewerkt in het ziekenhuis (MCA en ZMC) als medisch secretaresse, A-Verpleegkundige en doktersassistente. Vanaf 2002 heb ik als doktersassistente  en praktijkondersteuner Somatiek in de huisartsenpraktijk gewerkt.

Vanaf september 2017 volg ik de 3-jarige opleiding VoetreflexPlus™ bij Total Health Academy (www.totalhealth.eu). Mijn examens heb ik met goed resultaat afgerond. Vanwege de corona-perikelen heeft mijn eindonderzoek vertraging opgelopen, aangezien ik een tijdje geen massages heb kunnen geven. Mijn scriptie hoop ik in september af te ronden, zodat ik eind september bij de diploma-uitreiking aanwezig kan zijn. Tevens heb ik mijn diploma Medische Basiskennis dit jaar behaald, zodat ik me als licentielid kan inschrijven bij mijn beroepsvereniging. Klanten die een aanvullende verzekering hebben bij hun ziektekostenverzekering waarschijnlijk vanaf 7 november 2020 een op een klacht gerichte behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen.

Door veel te oefenen op veel verschillende mensen (en dus ook voeten) in mijn praktijk Voetreflex Akersloot hoop ik veel ervaring te krijgen.