Over Voetreflex Akersloot

Welkom bij Voetreflex  Akersloot.

Ik ben Rinske van der Eng en Voetreflex Akersloot is mijn praktijk voor Voetreflexzone Therapie, gevestigd aan de Frans Halslaan in Akersloot. In mijn praktijk pas ik verschillende Voetreflex behandelingen toe welke je terug kunt vinden onder het kopje behandelingen.

De massageruimte in mijn praktijk Voetreflex Akersloot is op de eerste etage, die alleen via de trap bereikbaar is. Bent u slecht ter been, dan kunt u contact met mij opnemen om te overleggen of ik u op een andere locatie kan behandelen.

In mijn praktijk Voetreflex Akersloot richt ik mij op ontspanningsmassages en het behandelen van verschillende klachten.

Tot juli 2017 heb ik in de gezondheidszorg gewerkt in het ziekenhuis (MCA en ZMC) als medisch secretaresse, A-Verpleegkundige en doktersassistente. Vanaf 2002 heb ik als doktersassistente  en praktijkondersteuner Somatiek in de huisartsenpraktijk gewerkt.

Vanaf september 2017 volg ik de 3-jarige opleiding VoetreflexPlus™ bij Total Health Academy (www.totalhealth.eu). Ik heb les in Amsterdam en ben dus nog in opleiding. Momenteel zit ik in mijn laatste leerjaar. Ik hoop mijn examens in juni 2020 met goed resultaat af te sluiten.

Door veel te oefenen op veel verschillende mensen (en dus ook voeten) in mijn praktijk Voetreflex Akersloot hoop ik veel ervaring te krijgen.