Maak een afspraak

Wilt u persoonlijk contact of een afspraak bij mijn praktijk, kijk dan onder het kopje “Contact” voor mijn mailadres en/of telefoonnummer. Aangezien ik tijdens mijn behandelingen geen telefoon aanneem, ben ik niet altijd direct bereikbaar. Spreek een bericht in, stuur een whatsapp berichtje of stuur me een e-mail.

Vanaf maandag 8 juni 2020 open ik mijn praktijk weer en kunt u ook via deze afspraakagenda een afspraak inplannen.  Vanwege Corona en de voorbereiding op mijn eindexamens in juni plan ik één of twee afspraken per dag in.

Voordat de afspraak geaccepteerd wordt, heb ik persoonlijk contact met u waarbij ik de ‘Triagevragenlijst’ uit de ‘Leidraad infectiepreventie Covid-19’ gebruik om vast te stellen of het mogelijk is om u te behandelen.

Het is voor mij en u belangrijk dat u de ‘spelregels’ die opgesteld zijn en vermeld staan in de menubalk onder het kopje ‘Links en PDF-bestanden’ respecteert. Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op de weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht