Behandeling lichamelijke en/of psychische klacht

Heeft u een lichamelijke en/of psychische klacht, dan kunt u contact met me opnemen en dan kunnen we bespreken of ik uw klacht kan behandelen en of u een behandeltraject met mij wilt ingaan. Ik ga er vanuit dat u bij ernstige klachten altijd contact onderhoud met uw huisarts.  

Wat kunt u verwachten? Bij het kennismakingsgesprek zal ik een anamnese afnemen, u krijgt een voetenbadje en een ontspanningsmassage. Het anamneseformulier vindt u in de menubalk onder “Links en PDF bestanden”. Zo kunt u thuis alvast lezen welke vragen u kunt verwachten. U mag de vragenlijst zelf thuis al invullen, of we doen dit samen bij het kennismakingsgesprek. Door de vragenlijst thuis al te bekijken, kunt u zich ook voorbereiden en nadenken over de vragen die erbij zitten. Bij de tweede afspraak doe ik de voetdiagnostiek en met de informatie hiervan en de anamnese maak ik een plan voor uw behandeltraject. De eerste twee afspraken duren ongeveer 1,5 uur. De volgende afspraken duren ongeveer 75 minuten, waarbij er een voorgesprek plaatsvindt, de behandeling en als afsluiting een evaluatie. Afhankelijk van de klacht die u heeft komt u 1 of 2 keer per week (bij acute klachten) of 1 keer per 2 weken (bij chronische klachten). Na 5 tot 6 behandelingen volgt een evaluatie van de afgelopen periode. Bij elke voetreflexzonemassage krijgt u vooraf een voetenbadje.

De voetreflextherapie is een complementaire geneeswijze. Ik kan geen consult vervangen van de huisarts of andere specialist.